Speak

Behangen

Behang

Behang is nog altijd het meest gebruikte materiaal voor wandbekleding. De glasvezeltrend, maar zeker ook de decoratieve en trendy sprekende prints, maken behang nog steeds erg populair.

Wij van Schilderwerken Tiemersma hebben een uitgebreid collectie behang, wij hebben onder andere behang van Arte en metaalbehang in ons assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor de gehele Hooked on Walls collectie. Deze lijn van Arte is in 2008 van start gegaan met ieder seizoen een aantal hippe en chique behangpatronen. Hiertussen vindt u zeker een modern behang naar wens.

Glasvezel

U kent uiteraard het standaard ruit- of visgraatmotief van glasvezelwanden. Maar wist u ook dat er veel meer patronen mogelijk zijn? Uiteraard allen geheel overschilderbaar in iedere gewenste kleur. Laat u inspireren door onze speciale glasvezelcollectie. Kom langs voor alle mogelijkheden.

Lincrusta

Nieuw in ons assortiment! Lincrusta van Arte is ultrahip en tijdloos. Schilderbare panelen met uiteenlopende figuren en patronen, toe te passen in iedere gewenste ruimte. Deze panelen zijn circa 4 tot 5 mm dik en in alle stijlen verkrijgbaar. Laat u inspireren door onze boeken, welke wij graag aan u laten zien op ons kantoor.