Speak

Schilderwerken

Schilderwerken binnen

Kleur in een ruimte is sfeerbepalend. Door het gebruik van juiste kleuren, maakt u uw huis of kantoor tot een eigen geheel met een passende uitstraling. Wij kunnen u adviseren over kleurgebruik en natuurlijk zijn wij de aangewezen partij om de uitvoering ook op ons te nemen.

Het gebruik van de juiste materialen en de beste verf, in combinatie met een goede voorbereidingen maken het afwerken van uw schilderklus tot een succes. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een advies op maat verstrekken, waaraan u jaren plezier zult beleven.
Natuurlijk zijn wij ook graag uw winterschilder!

Schilderwerken buiten

Onderhoud op schildervlak aan uw woning of bedrijfspand is belangrijk om het kozijn- en raamwerk gezond te houden. Wij kunnen u advies geven over de noodzaak van dit onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. We controleren het schilderwerk op professionele wijze en geven u hierna een scherpe prijsopgave voor het te schilderen object.

Voor woningbezitters met een woning ouder dan 2 jaar, betalen slechts 6% btw over hun offerte. Dit in tegenstelling tot de 21% welke normaal gesproken betaald dient te worden. Wist u dat uw huis schilderen zo voordeling zou zijn? Dit scheelt maar liefst 15%!

Naar GlansGarant

Onderhoudsplan

Het fraaiste abonnement van Nederland!
Schilderwerken Tiemersma biedt u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij u jarenlang verzekerd bent van een schitterend geschilderd huis. Vraag direct een GlansGarant offerte aan bij Schilderwerken Tiemersma: Offerte GlansGarant Tiemersma.


Verf en materiaal

Wij stellen al jaren ons vertrouwen in verf van Sikkens en Sigma. Deze hoogwaardige merken geven altijd het gewenste resultaat.